Social Media Marketing Rotterdam

Op zoek naar social media marketing Rotterdam

We zien dat er de laatste tijd heel veel mensen zoeken naar social media marketing in Rotterdam. De reden hiervoor is simpel, het gebruik van social media brengt namelijk een hele hoop voordelen met zich mee voor jouw onderneming. Nog lang niet iedereen is op de hoogte van deze voordelen, vandaar dat wij je hier wat meer over laten zien. Hieronder laten wij je zien waarom onze social media marketing in Rotterdam dé investering is om te maken in jouw bedrijf.

De kracht van social media marketing​

Laten we eens beginnen met de kracht en het belang van social media marketing. Sociale media zijn kanalen die jouw merk bij de mensen thuis introduceren. Het gebruik van social media biedt je nieuwe mogelijkheden om jouw zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf herkenbaarder te maken voor klanten. Als jouw merk op meerdere sociale netwerken aanwezig is, kunnen de potentiële gebruikers en klanten jouw product of dienst beter leren kennen, dit is een van de belangrijkste voordelen van sociale media. Als mensen niet op de hoogte zijn van jouw bedrijf zullen ze je producten niet kopen of niet geïnteresseerd zijn in jouw service. Volgens een recentelijk onderzoek haalt 78 procent van de kleine bedrijven nieuwe klanten binnen via sociale media, dit maakt het een optimale investering om te maken als jij jouw doelgroep wilt vergroten.

Voor het gebruik van social media marketing in Rotterdam voor jouw bedrijf kan er gekozen worden voor een tweetal soorten advertenties, dit zijn de organische en de betaalde advertenties. Organische advertenties zijn gebaseerd op onbetaalde, natuurlijke rankings die door de zoekmachinealgoritmes zijn bepaald. Deze kunnen worden bereikt aan de hand van diverse soorten SEO praktijken. Betaalde advertenties stellen je in staat om jouw advertenties op de social media kanalen te laten zien. De vergoeding die je betaalt is gebaseerd op het clicks of views van de advertenties. Een sterke marketing strategie die wij opzetten maakt van beide vormen gebruik, dit biedt namelijk het beste resultaat.

Magnet Agency is gespecialiseerd in Facebook, Instagram en LinkedIn

Als je kiest voor Magnet Agency voor de social media marketing in Rotterdam dan weet je zeker dat jouw bedrijf kenbaar zal worden gemaakt op verschillende platformen op sociale media. Wij hebben ons weten te specialiseren in een drietal platformen, dit zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. We hebben het net even wat makkelijker voor je gemaakt door deze hieronder toe te lichten:

Content creatie​

Als laatste staat wij voor social media marketing in Rotterdam stil bij de zogeheten content creation. Het is namelijk van cruciaal belang dat jouw social media kanalen gevuld worden met unieke content. Deze content moet er niet alleen mooi uitzien voor de klant, maar de content moet ook zorgen voor een hoge conversie. Wij zorgen er altijd voor dat de content aan zal sluiten bij het bedrijf en bij het imago wat je uit wilt stralen. Van het gebruik van korte video’s tot aan het plaatsen van de meest prachtige foto’s, er is een hele hoop mogelijk als het aankomt op content creation. Laat ons je helpen om jouw site vindbaar te maken op alle mogelijke social media kanalen!

hallo@magnet-agency.nl

085 – 06 04 970

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies.