Social Media Marketing Rotterdam

Op zoek naar social media marketing Rotterdam

We zien dat er de laatste tijd heel veel mensen zoeken naar social media marketing in Rotterdam. De reden hiervoor is simpel, het gebruik van social media brengt namelijk een hele hoop voordelen met zich mee voor jouw onderneming. Nog lang niet iedereen is op de hoogte van deze voordelen, vandaar dat wij je hier wat meer over laten zien. Hieronder laten wij je zien waarom onze social media marketing in Rotterdam dé investering is om te maken in jouw bedrijf.

De kracht van social media marketing​

Laten we eens beginnen met de kracht en het belang van social media marketing. Sociale media zijn kanalen die jouw merk bij de mensen thuis introduceren. Het gebruik van social media biedt je nieuwe mogelijkheden om jouw zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf herkenbaarder te maken voor klanten. Als jouw merk op meerdere sociale netwerken aanwezig is, kunnen de potentiële gebruikers en klanten jouw product of dienst beter leren kennen, dit is een van de belangrijkste voordelen van sociale media. Als mensen niet op de hoogte zijn van jouw bedrijf zullen ze je producten niet kopen of niet geïnteresseerd zijn in jouw service. Volgens een recentelijk onderzoek haalt 78 procent van de kleine bedrijven nieuwe klanten binnen via sociale media, dit maakt het een optimale investering om te maken als jij jouw doelgroep wilt vergroten.

Voor het gebruik van social media marketing in Rotterdam voor jouw bedrijf kan er gekozen worden voor een tweetal soorten advertenties, dit zijn de organische en de betaalde advertenties. Organische advertenties zijn gebaseerd op onbetaalde, natuurlijke rankings die door de zoekmachinealgoritmes zijn bepaald. Deze kunnen worden bereikt aan de hand van diverse soorten SEO praktijken. Betaalde advertenties stellen je in staat om jouw advertenties op de social media kanalen te laten zien. De vergoeding die je betaalt is gebaseerd op het clicks of views van de advertenties. Een sterke marketing strategie die wij opzetten maakt van beide vormen gebruik, dit biedt namelijk het beste resultaat.

Magnet Agency is gespecialiseerd in Facebook, Instagram en LinkedIn

Als je kiest voor Magnet Agency voor de social media marketing in Rotterdam dan weet je zeker dat jouw bedrijf kenbaar zal worden gemaakt op verschillende platformen op sociale media. Wij hebben ons weten te specialiseren in een drietal platformen, dit zijn Facebook, Instagram en LinkedIn. We hebben het net even wat makkelijker voor je gemaakt door deze hieronder toe te lichten:

  • Facebook marketing – Laten we beginnen met de feiten. 80% van alle internetgebruikers gebruikt Facebook. 65% van de volwassenen ouder dan 65 jaar gebruikt Facebook. Het heeft miljarden gebruikers en de meesten van hen controleren hun Facebook-pagina meerdere keren per dag. Ongeacht wie je klanten zijn, een groot deel zal gebruik maken van Facebook. En ze gebruiken het iedere dag wel. Een van de belangrijkste voordelen van Facebook is dat je klanten het dagelijks gebruiken. Een ander groot voordeel van Facebook is de mogelijkheid om jouw exacte doelgroep te bereiken. Facebook maakt de meest gerichte vorm van advertising mogelijk. Je kan filteren op leeftijd, interesses, gedrag en locatie.
  • Instagram marketing – Sinds de lancering in 2010 heeft Instagram de wereld veroverd. Het lijkt erop dat iedereen op het platform aanwezig is. Je hebt misschien ook gemerkt dat er steeds meer merken op het platform aanwezig zijn. Maar is Instagram de investering waard en moet jouw bedrijf ook meedoen met dit platform? Het antwoord is ja. De reden hiervoor is simpel: Instagram heeft meer dan een miljard maandelijkse gebruikers en 500 miljoen dagelijkse Instagram Stories. Door dit grote bereik is het een perfect platform om jouw diensten en producten aan te bieden. Deze voordelen zorgen ervoor dat een aanzienlijk groot deel van de mensen in aanraking komt met jouw marketing.
  • LinkedIn marketing – LinkedIn is veruit het belangrijkste sociale netwerk om zakelijke kopers te bereiken en in contact te komen met professionals in het algemeen. Dit maakt het één van de belangrijkste platforms in B2B social media (en steeds meer in content marketing). Het netwerk stelt je in staat om relaties op te bouwen, ervaringen te delen, leads te genereren, inzichten te verwerven, marktonderzoek uit te voeren, je reputatie te verbeteren en online klanten binnen te halen. Door de eenvoudige toegang en door de lage prijzen is dit een onmisbaar platform voor social media marketing in Rotterdam.

  Content creatie​

  Als laatste staat wij voor social media marketing in Rotterdam stil bij de zogeheten content creation. Het is namelijk van cruciaal belang dat jouw social media kanalen gevuld worden met unieke content. Deze content moet er niet alleen mooi uitzien voor de klant, maar de content moet ook zorgen voor een hoge conversie. Wij zorgen er altijd voor dat de content aan zal sluiten bij het bedrijf en bij het imago wat je uit wilt stralen. Van het gebruik van korte video’s tot aan het plaatsen van de meest prachtige foto’s, er is een hele hoop mogelijk als het aankomt op content creation. Laat ons je helpen om jouw site vindbaar te maken op alle mogelijke social media kanalen!

  Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stemt u in met cookies.